Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ

Οι μάρκες μας έχουν δημιουργηθεί γύρω από τις βασικές πεποιθήσεις που μας βοήθησαν να δημιουργήσουμε το όνομά μας. Ανακαλύψτε τους λόγους που είμαστε πραγματικά παθιασμένοι ως επιχείρηση με τη σωστή διατροφή και την υπεύθυνη παραγωγή.

ΤΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ WEETABIX

Όλο το σιτάρι για τα μπισκότα Weetabix Biscuit συγκομίζεται σε απόσταση μικρότερη των 50 μιλίων από τον μύλο μας στο Burton Latimer. Κατά την τελευταία δεκαετία, περισσότεροι από 350 ντόπιοι αγρότες έχουν συμμετάσχει στο πρόγραμμα, καλλιεργώντας περίπου 75.000 τόνους σιταριού ετησίως σε περισσότερα από 4 εκατομμύρια στρέμματα, τα οποία ισοδυναμούν με σχεδόν 3.000 γήπεδα ποδοσφαίρου. Το Συνδικάτο Παραγωγών διασφαλίζει ότι κάθε μπολ Weetabix περιλαμβάνει μόνο το καλύτερης ποιότητας βρετανικό σιτάρι.

ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ

Φροντίζοντας την ύπαιθρο

Συνεργαζόμαστε με τους αγρότες μας ώστε να συμβάλουμε στην προστασία των φιντανιών, στην αρχή της καλλιέργειας.

Καλά τρόφιμα που μπορείτε να εμπιστευτείτε

Τα δημητριακά με επωνυμία Weetabix έχουν ήδη λιγότερη ζάχαρη από αυτή που αναφέρουν οι κατευθυντήριες οδηγίες της Public Health England για το 2020.

Μείωση της χρήσης νερού
Έχουμε δεσμευτεί για μείωση της χρήσης νερού κατά 20% το 2020 σε σύγκριση με την κατανάλωση του 2015.

Ελαχιστοποίηση των απορριμμάτων
Από το 2016 δεν αποστέλνονται απορρίμματα σε χώρους υγειονομικής ταφής από χώρους παραγωγής και διανομής.

Ελαχιστοποίηση του αποτυπώματος

Το 90% των συσκευασιών είναι σε μεγάλο βαθμό ανακυκλώσιμες, με στόχο το 100% έως το 2025.
Η υπόσχεσή μας προς εσάς: θα προσπαθούμε πάντα να σας προσφέρουμε το καλύτερο δυνατό, κάνοντας το σωστό.

ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ

Η Weetabix Food Company είναι υπεύθυνη επιχείρηση, η οποία νιώθει περήφανη που τρέφει ένα έθνος από το 1932. Στόχος μας είναι να βελτιώσουμε τη ζωή όλων όσων σχετίζονται με μας, με τρόπους που είναι σημαντικοί γι’ αυτούς – είτε αγοράζοντας τα συστατικά τους, είτε γεμίζοντας το μπολ πρωινού τους , είτε βοηθώντας τους να δημιουργήσουν μια ανταποδοτική καριέρα.

ΛΗΨΗ ΕΚΘΕΣΗΣ

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ

Επιθυμία μας είναι προσφέρουμε καλύτερο πρωινό σε διπλάσια τραπέζια. Έχουμε καταστήσει αποστολή μας να ικανοποιούμε τους καταναλωτές προσφέροντας πρωινά γεύματα με υπέροχη γεύση και θρεπτικότητα, τα οποία δημιουργούμε με πάθος και αριστεία. Κεντρικός στόχος της επιχείρησής μας είναι να βοηθήσουμε τον κόσμο να ζει καλύτερα, παρέχοντας καλύτερα πρωινά γεύματα.

Οι άνθρωποί μας

Δεσμευόμαστε να προσελκύουμε, να διατηρούμε και να ανταμείβουμε τους λαμπρούς ανθρώπους μας, καθώς επίσης να τους επιτρέπουμε να κάνουν τη διαφορά στη Weetabix. Κατανοούμε ότι οι άνθρωποί μας είναι το μεγαλύτερο πλεονέκτημά μας και γι’ αυτό δημιουργήσαμε έναν εξαιρετικό χώρο εργασίας.

Ευθύνη

Παίρνουμε στα σοβαρά τις ευθύνες μας. Γι’ αυτό, ελαχιστοποιούμε τα απόβλητα, προωθούμε κοινωνικά υπεύθυνες δραστηριότητες, αλλά και παρέχουμε εξαιρετικά προϊόντα διατροφής.

Διατροφή

Πιστεύουμε ότι μπορούμε να προσφέρουμε στους καταναλωτές μας ένα καλύτερο ξεκίνημα της ημέρας τους. Έχοντας αυτόν τον σκοπό, θα προσπαθούμε πάντα να προσφέρουμε πιο θρεπτικές εναλλακτικές.

Συμπράξεις

Συνεργαζόμαστε στενά με τους προμηθευτές και τους πελάτες μας, για να δημιουργήσουμε αμοιβαία επωφελείς συνεργασίες σε όλα τα επίπεδα – από μεμονωμένους καλλιεργητές έως τον μεγαλύτερο λιανοπωλητή μας.

Ποιότητα

Διατηρούμε πάντα τα υψηλότερα πρότυπα σε ό,τι κάνουμε. Έτσι ξεκινήσαμε το 1932 κι έτσι θα συνεχίσουμε.

Μισθολογική διαφορά μεταξύ των δύο φύλων

Η Weetabix πιστεύει ότι οι άνθρωποι μας ‘Κάνουν τη Διαφορά’ και είναι σημαντικό για εμάς να διατηρήσουμε την κουλτούρα μας, η οποία εκτιμά την εκπληκτική συμβολή τόσο των ανδρών όσο και των γυναικών στην επιχείρησή μας. Το να διασφαλίζουμε ότι ενθαρρύνουμε την εξέλιξης της σταδιοδρομίας για όλους τους συνεργάτες της επιχείρησής μας, ανεξάρτητα από το φύλο, ήταν πάντα, αλλά και παραμένει, στο επίκεντρο της ατζέντας της ηγετικής ομάδας μας.

> 2018 Αναφορά μισθολογικού χάσματος μεταξύ των φύλων (στα Αγγλικά)
> 2019 Αναφορά μισθολογικού χάσματος μεταξύ των φύλων (στα Αγγλικά)

Συμμόρφωση και διακυβέρνηση

Διαβάστε εδώ τη δήλωση περί φορολογικής στρατηγικής στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Φιλανθρωπικοί οργανισμοί

Ως Weetabix συνεργαζόμαστε με δύο φιλανθρωπικούς οργανισμούς – τους FareShare UK και GroceryAid. Υποστηρίζουμε εδώ και πλήθος ετών τους δύο αυτούς σπουδαίους σκοπούς. Ο FareShare UK βοηθά στην καταπολέμηση της πείνας και της σπατάλης τροφίμων, αναδιανέμοντας καλά τρόφιμα, ενώ ο GroceryAid υποστηρίζει όσους έχουν μεγαλύτερη ανάγκη στον κλάδο της εμπορίας ειδών διατροφής.