Γενική επισκόπηση εταιρείας

Η Weetabix Food Company αποτελεί το δεύτερο μεγαλύτερο παρασκευαστή με επώνυμα δημητριακά και μπάρες δημητριακών στο Ηνωμένο Βασίλειο. Με έδρα στο Northamptonshire, ΗΒ, οι μάρκες που περιλαμβάνει είναι Weetabix, Alpen, Ready brek, Weetos, Oatibix και Μπάρες δημητριακών Alpen. Η μάρκα Weetabix παρασκευάζεται και πωλείται στο ΗΒ από το 1932. Σήμερα, αποτελεί τη νούμερο ένα σε πωλήσεις, πιο αξιόπιστη και πλέον συνιστώμενη μάρκα δημητριακών στο ΗΒ, μεταξύ των καλύτερων.

Οι μύλοι στο Burton Latimer εξάγουν σε περισσότερες από 80 χώρες ανά τον κόσμο, ενώ το σύνολο του σιταριού για τη μάρκα Weetabix καλλιεργείται σε μέγιστη απόσταση 50 μιλίων.  Η Weetabix διαθέτει επίσης εργοστάσια παρασκευής ανά τον κόσμο, όπως σε περιοχές της Βόρειας Αμερικής και άλλες τοποθεσίες παγκοσμίως, απασχολώντας περίπου 1.800 μέλη προσωπικού σε όλο τον κόσμο.  Δείτε την ιστοσελίδα www.weetabix.com για συνδέσμους σε διαδικτυακούς τόπους ανά την υφήλιο.

Οικογενειακά ελεγχόμενη εταιρεία μέχρι και το 2003, η Weetabix Food Company ανήκει πλέον κατά πλειοψηφία στην Bright Food (Group) Co, Ltd, μία από τις μεγαλύτερες κινεζικές διεθνείς κοινοπραξίες επιχειρήσεων στη βιομηχανία τροφίμων, με δραστηριότητες στο σύνολο της αλυσίδας της βιομηχανίας τροφίμων όπως η γεωργία, η επεξεργασία τροφίμων, η υπηρεσία προώθησης εμπορικών επωνυμιών και η λιανική πώληση, μεταξύ άλλων. Οι επιχειρήσεις ζάχαρης, γαλακτοκομικών προϊόντων, κρασιού και λιανικής πώλησης της Bright Food κατέχουν ηγετικές θέσεις στις αγορές τους.

Οικογενειακά ελεγχόμενη εταιρεία μέχρι και το 2003, η Weetabix Food Company ανήκει πλέον κατά πλειοψηφία στην Bright Food (Group) Co, Ltd, μία από τις μεγαλύτερες κινεζικές διεθνείς κοινοπραξίες επιχειρήσεων στη βιομηχανία τροφίμων, με δραστηριότητες στο σύνολο της αλυσίδας της βιομηχανίας τροφίμων όπως η γεωργία, η επεξεργασία τροφίμων, η υπηρεσία πρακτορείο μάρκα και η λιανικής πώλησης, μεταξύ άλλων. Οι επιχειρήσεις ζάχαρης, γαλακτοκομικών προϊόντων, κρασιού και λιανικής πώλησης της Bright Food κατέχουν ηγετικές θέσεις στις αγορές τους. Το υπόλοιπο μετοχικό κεφάλαιο ανήκει στην Baring Private Equity Asia, η οποία επένδυσε στην Weetabix το 2015 και αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες και πιο εδραιωμένες ανεξάρτητες εταιρείες ιδιωτικού μετοχικού κεφαλαίου στην Ασία. Η εταιρεία επενδύει στην Ασία από την ίδρυσή της το 1997 και διαθέτει περισσότερους από 110 υπαλλήλους στα επτά γραφεία που διατηρεί σε Χονγκ Κονγκ, Σαγκάη, Πεκίνο, Βομβάη, Σιγκαπούρη, Τζακάρτα και Τόκιο. Η Bright Foods και η Baring Asia συνεργάζονται με την ομάδα διοίκησης για να ηγηθούν τη συνεχιζόμενη ανάπτυξη της επιχείρησης σε υφιστάμενες αγορές, καθώς και την επέκταση στην Κίνα και διεθνώς.

 

> Back to Weetabix Food Company

Πληροφορίες

Αν επιθυμείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εταιρεία ή τις μάρκες μας, ή αν επιθυμείτε να επικοινωνήσετε με μέλος της ομάδας εξυπηρέτησης πελατών μας, κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο.

Email εξυπηρέτησης πελατών

Επίσης σε αυτή την ενότητα


Τα προϊόντα μας

Left Right

Weetabix

το ξεχωριστό τους σχήμα είναι η τέλεια μερίδα.

> Δείτε Weetabix Προϊόντα

Weetabix Minis

Τα Weetabix Minis είναι μικρά μπισκότα δημητριακών με γιγάντια γεύση.

> Δείτε Weetabix Minis Προϊόντα

Alpen

Alpen, τα αυθεντικά Ελβετικού τύπου μούσλι,

> Δείτε Alpen Προϊόντα

Alpen Bars

Ένας κλασικός συνδυασμός, ο οποίος φτάνει πλέον σε σας σε μια γευστικότατα υγρή και μαστιχωτή μπάρα Alpen.

> Δείτε Alpen Bars Προϊόντα

Alpen Light Bars

70 θερμίδες ανά μπάρα, με υψηλή περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες και γεύση που συναρπάζει.

> Δείτε Alpen Light Bars Προϊόντα

Weetabix Protein

Weetabix Protein Crunch contains all the nutritional goodness from a Weetabix cereal, but with HIGH PROTEIN

> Δείτε Weetabix Protein Προϊόντα